0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results
Your search results

OFERTAT MË TË MIRA

Shumë opcione për të zgjedhur

Për Shitje

Shiten 70 Banesa dhe 30 Penthouse në Komplek...

Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Për Shitje

Shtëpi 290 m2 në Shitje në lagjen Veternik

255.000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik, lagje e cila gjendet prapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila [më shumë]
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik, lagje e cila gjendet prapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila [më shumë]
14 290,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 110 m2, në Shitje, në Qendër përballë...

227.000 €
Banesa gjendet në rrugen Garibaldi  afër Hotel Grandit dhe Bankes Qëndrore. Ka gjithsej 110 m2 banim, e ndarë në dy [më shumë]
Banesa gjendet në rrugen Garibaldi  afër Hotel Grandit dhe Bankes Qëndrore. Ka gjithsej 110 m2 banim, e ndarë në dy [më shumë]
33 110,00 m2detajet
Për Shitje

Garsonjerk 31.01 m2 në Shitje në Lagjen Lakr...

35.999 €
Garsonjerk 31.0 m2 në shitje në lagjen Lakrishte, në kompleksin Beni Dona.Aktualishtë banesa është e lëshuar me qer [më shumë]
Garsonjerk 31.0 m2 në shitje në lagjen Lakrishte, në kompleksin Beni Dona.Aktualishtë banesa është e lëshuar me qer [më shumë]
1 31,01 m2detajet
Për Shitje

Banesë 82.7 m2 në Shitje në lagjen Arbëri

65.000 €
Banesë 82.7m2 në shitje në lagjen Arbëri, në afërësi të Mini Maxit.Banesa gjendet në lagjen Arbëria (ish Dragodan), [më shumë]
Banesë 82.7m2 në shitje në lagjen Arbëri, në afërësi të Mini Maxit.Banesa gjendet në lagjen Arbëria (ish Dragodan), [më shumë]
21 72,80 m2detajet

RRETH IR’MAX

 

IR’MAX Real Estate është kompani e specializuar në industrinë e pasurive të paluajtshme,me synim për të ndërtuar një standartë të një cilësie më të mirë në Kosovë dhe më gjërë,me qëllim të arritjes së marrëveshjeve të kënaqshme në mes palëve të cilat blejnë,ndërmjetësojnë,shesin,renovojnë dhe vlerësojnë pronat e tyre!

 

SHËRBIMET TONA

PRONAT MË TË REJA

Publikimet e fundit

Për Shitje

Shiten 70 Banesa dhe 30 Penthouse në Komplek...

Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Për Shitje

Shtëpi 210 m2 në Shitje në lagjen Veternik

175.000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik,lagje kjo që gjendet mbrapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila ka qasje të [më shumë]
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik,lagje kjo që gjendet mbrapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila ka qasje të [më shumë]
12 210,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 290 m2 në Shitje në lagjen Veternik

255.000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik, lagje e cila gjendet prapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila [më shumë]
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik, lagje e cila gjendet prapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila [më shumë]
14 290,00 m2detajet
29
Për Shitje

IR’MAX ofronë më shumë se 40 Banesa në...

“Hill Residence” është një shembull i arkitekturës, i funksionimit dhe i mënyrës më moderne të ndërtimit, që krijoj [më shumë]
“Hill Residence” është një shembull i arkitekturës, i funksionimit dhe i mënyrës më moderne të ndërtimit, që krijoj [më shumë]
Për Qira

Shtëpi 210 m2 me Qera e destinuar për afariz...

1600 €
Shtëpia gjendet në Lagjen Ulpiana, përballë me ISH BENAFIN dhe në afërësi të Postet dhe shumë pranë Institucionëve [më shumë]
Shtëpia gjendet në Lagjen Ulpiana, përballë me ISH BENAFIN dhe në afërësi të Postet dhe shumë pranë Institucionëve [më shumë]
2 210,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 45 m2, në Shitje, në Qendër në afërës...

83.000 €
Banesa gjendet në rrugen Garibaldi ngjitur me Rektoratin e Universiteti të Prishtinës. Ka gjithsej 45 m2 banim, por [më shumë]
Banesa gjendet në rrugen Garibaldi ngjitur me Rektoratin e Universiteti të Prishtinës. Ka gjithsej 45 m2 banim, por [më shumë]
11 45,00 m2detajet

Compare Listings